2009. november 30., hétfő

stressz 2000

áááááá! Megőrülés! A mai nap termése: három vizsga!!! Este egy diszkrét buli a Jate klubban.
Ma megtörtént, ami már nagyon régen: ZAVARBA HOZTAK! Két nagyon kedves csoporttársam (Gábor és Alex) megleptek csokival. Az átadás nem volt épp ünnepélyes, de olyan váratlanul ért! Azt mondták, hogy így szeretnék megköszönni a segítségem a vizsgákon. Jól esett-e?
Most hirtelen ennyi. Ezt meg kellett osztanom a közzel. De még jövök egy sztorival a szombat estével kapcsolatban meg a mai estéről is beszámolok.

2009. november 28., szombat

koncert szombaton, mi????

Hát gyerekek! Aki még nem ismer, már annak is kiderül az első bejegyzésekből, hogy mekkora lúzer vagyok. De a helyzetből mindig kihozom a legtöbbet :)
A történet ott kezdődik, hogy drága Anicsom mondta, hogy lesz Kaukázus meg Vad Fruttik koncert. Hát ott a helyünk!!! Vmi OTP-s izé volt, és lehetett jegyet nyerni. NYERTÜNK!!! Úgy volt, hogy hárman akkor nekivágunk a november 27-i éjszakának, miénk a szombat este. Nah, hát ez a kettő nem jött össze. Tegnap este tanulgattam, böngésztem a honlapokat, és rá kellett jönnöm: november 27. az péntek. Tehát a koncert tegnap volt. Ezzel szembesülni este 7 órakor... Szóval amilyen gyorsan csak lehetett, összekaptuk magunkat, és irány a Klinika. A dolog szépséghibája, hogy Vikk nem tudott velünk tartani, mert ma (szombat) melózik...
Szóval elindultunk bele az éjszakába. Pont elértük a Kaukázus koncertet. Nagyon jó volt. Meg sok-sok debreceni ismerős! Aztán irány a kedvenc bulim: FOKKPOPROCKRETRO! Időközben az eső is eleredt, de valahogy nem hatott meg. Szóval megérkeztünk a Hangfogóba (az én emlékeimben mindig is Hangfogó lesz, de ma már Perényiként működik). Annyit táncoltunk! Meg lent volt az én Lekka gyerekem! Imádom. De háromkor elindultunk még "várostnézni", és lementünk a Bakelitbe. Találkoztam egy nagyon régi jóbarátommal, aki megkoronázta az estém. Azt mondta, lehet, hogy évek óta nem találkoztunk, de a szememben még mindig ugyanazt látja, amit régen, és ezzel feldobom. Ez jó érzés. Nincs annál jobb, mint amikor azt mondják, hogy a szemed is mosolyog. Meg is táncoltattam az esőben erre: http://www.youtube.com/watch?v=58CJih1iYC0
Egy jó estét zártam!

2009. november 27., péntek

És akkor a folytatás se várasson magára

Nah, hát tegnap jöttem haza Egriából. Néha olyan rossz, mert annyi emberrel szeretnék találkozni!!! De nem csak "tízpercekre". De az idő nagy úr. Olyannyira, hogy így be is kell osztanom.
Nah, de most mégis volt egy fontos oka annak, hogy Egerbe menjek: számvitel jegyzet. Sikeresen a koliban hagytam. Nem is én lennék. Mindegy. Ez oda vezet, hogy legyen egy ok, hogy ismét ellátogassak Egerbe :)
Néha amúgy nehéz összehozni. Szeged, Eger, Debrecen. De élvezem! Hány ember mondhatja el magáról, hogy ennyi helyre megy HAZA?!
Egyre jobban beilleszkedtem már a szegedi életbe. Igaz, az egyetemi élet még nem olyan nyüzsgő, mint Egerben, dehát majd alakul az. És bevallom: kezd! Még a megfelelő bulit nem találtam meg, de hátha hétfő lesz ennek a napja. Kedvenc szegedi bandám, a Sheket (www.sheket.hu) játszik a JATÉban - új jate, mert mihelyst odakerültem, a régit bezárták újítás miatt -, és mivel három vizsgám lesz aznap, biztosan ott fogom megünnepelni! De mindig az van, hogy elmegyek bulizni, és csak tücctücc zene. Nekem meg az nem kell. Így mindig én vagyok az első, aki lelép a buliból. Szóval remélem, a hétfő lesz az én napom.
Holnap meg Debrecen tartogat nekem egy jó bulinak ígérkező kis koncertet. Kaukázus meg Vad fruttik. Nagyon rég voltam már a Klinikamoziban. Első buszig ki kell tartanunk a csajokkal (Anics és Vikk). De van B terv. Mint mindig! Ha nem jó, akkor átmegyünk a Kikötőbe.
Nah, akkor megosztom az élményeket holnap!!!!

Akkor kezdem

Hát rászántam magam. Van blogom... Van blogom? Kíváncsi vagyok, hogy ez meddig fog tartani. Mennyire lesznek mély vallomásaim, mennyire leszek filozofikus, mennyire leszek olyan... olyan anikós... Már annyit rágódtam ezen. Aztán mivel olyan nehéz engem elcsípni, mert soha nem lehet tudni, hogy merre tekergek, hát ezért.