2011. június 5., vasárnap

Nádasdi Anikó - személyiségelemzés. Aki nem hisz, járjon utána :)

Trigram: Li

Ragaszkodó típus. Fontos, hogy álljanak mellette. Valakihez kell tartoznia, különben összeomlik. Akire számíthat, ahhoz a végsőkig ragaszkodik.

Kínai jel: (van, de nem tudom berajzolni...)

Jelképe: a tűz. Robbanékony, lelkes, rohanó. Rajongva híve az új eszméknek, ám amilyen gyorsan lelkesedik, olyan hamar hűlnek ki indulatai.

Értelmezése: Külsőleg energikus, magabiztos, erős. De a felszín alatt a tartalom szerény. Nincs mögötte különleges ész. E trigram szülötte tisztában van negatívumaival. Ezért gyakran szenved önbizalomhiányban, támogatást vár a környezetétől. Ezt gyakran meg is kapja. Állandó bizonytalanságban él. Még a sikeresen elvégzett feladatok is kétséggel töltik el.

Családtag: A családban nincs könnyű helyzete. Gyakran bíznak rá különféle munkákat, hamar bele kell tanulnia a nőik feladatokba. Ugyanakkor nem dícsérik eléggé.

Szimbolikus állata: a tigris. Ki kell harcolnia magának mindent. Gyorsan támad, gyakran sikertelenül. Szenvedélyes, hirtelen, lobbanékony, s azt hiszi, mindig győzhet.

Eleme: a tűz. Természetes aktivitása és lelkesedés előreviheti. Kedveli a viharokat, szeret indulatokat, érzelmeket kavarni.

Színei: lila, vörös

Illata: rózsa

Alakzata: kerek, gömbölyded formák

Drágaköve: rubin, jáspis

Évszak: nyár, az igazi forró napok időszaka

Jellemzése: Kívül kemény és hajthatatlan, belül pedig gyenge, sokszor üres. Kihívó, egyenes természet. Nem bujkál, nem hazudik, nyíltan vállalja véleményét. Gyakran felszínes. Hajlamos külsőségekből, első benyomásra ítélni meg embereket. Gyakran találja magát szemben nehézségekkel. A bonyolult feladatok nem rettentik vissza, bátran belevág dolgokba. Hirtelen ember. Gyakran bánt meg hirtelenségeivel embereket, de nem szándékosan. Szereti a szépséget, a ragyogást. Nehéz őt meglepni, vagy olyan feladat elé állítani, ami elrettenti. Ösztönösen megtalálja a nagy kihívásokat. Meleg és szenvedélyes természetű, jól kommunikál. Fantáziája szárnyal. A felszín sok hiányosságot takar, s ha erre figyelmeztetik, megsértődik. Amilyen gyorsan megharagszik, olyan hamar bocsát meg. Nincsenek tartós szerelmi bánatai. Nem túl ügyes, nem szívesen szerel, javít. Sokat törődik öltözködésével, lakása berendezéséve.

Egészség: Veszélyeztetett területe a szív, vérkeringés, érrendszer. Olyan hivatást válasszon, ami nem jár állandó idegfeszültséggel. A sok idegeskedés kihat a vérnyomására, keringésére. Ne dohányozzon, és kerülje az égetett szeszes italokat. Nincs szüksége rendszeres sportra, ehelyett inkább meditáljon, pihenjen.

Személyiségszám: 6

Szerencsés szám. Boldog múltat, örömteli gyermekkort jelent. A múlttal foglalkozók végig szerencsések. Gyakori a régész, kutató ebben a jegyben.

Karakterszáma: 9

Élénk, eleven, pezsdítő személyiség. Vidám, egyszerű természete ösztönzően hat másokra. Tisztában van saját értékeivel, ötletei gyakran meglepőek, bizarrak, szereti őket azonnal megvalósítani. Vágyait ritkán tudja formába önteni. Tökéletesen a jelennek él, nem nosztalgiázik a múlton, nem fél a jövőtől. Szüksége van korlátokra és rendre.

Energetika szám: 2

Segítőkész, készséges. Jóindulata szemmel látható. Megbízható, bár gyakran diplomatikus. A rosszabb típusba tartozó azonban kicsinyes, aprólékos. Gyakran túlságosan elveszik a részletekben.

2 megjegyzés:

  1. :)))))))) Hát, ebből igen sok minden telitalálat ám! :)) Van benne pár baromság, pl. a félszínesség... Na, nagyon nem... :)) Sőt...

    Amúgy mi ez, milyen elemzés ez konkrétan? Sokféle van... Hasonlót már én is olvastam magamról, de ez honnan is való konkrétan?

    VálaszTörlés
  2. nem kell tartoznia anikónak senkihez, anikó önmagában egy csoda és ezt Ő is tudja !

    VálaszTörlés