2010. február 22., hétfő

szombat

Nah, hát a filozofikus remekmű még várat magára, de mint tudjuk: jó munkához idő kell.
Viszont nem bírom megállni, hogy a hétvége eseményeit össze ne foglaljam pár tömör mondatban!
A péntekről nem ejtenék sok szót - ugyanis nincs minden részlet pontosan a tudatom birtokában, ami a kellő alkoholmennyiség számlájára írható. Így át is csapnék a szombat estébe. Mivel 400 Forinttal a birtokomban indultam bele az éjszakába, így a szesz most nem lehetett - nem is volt - befolyásoló tényező. Aniccsal csocsóztunk, és hát ment a játék. Szegény Lekka gyerek tudna erről bővebben beszámolni, aki megleste azt is, hogy mi van az asztal aljára írva. (Ezért mai napig bocs, mert tudod, hogy LOVELOVE!)
Ezek után visszatértünk asztalunkhoz, ahol Vikk ült pár ifjúnak nem mondható - 40-es korosztály - egyénnel. Sajna már nem volt a Fácánban hely, így az ősrégi módszerhez kellett folyamodnunk, tehát odakéredzkedtünk egy asztalhoz. Tehát visszaültünk, és az egyik pasi megszólította Anicsot, hogy nem kéne neki valami új frufru? Majd közölte:
"Bár olyan fiatal vagy, ha levágnák a fejed, nőne helyette egy szebb!"
pffff... ezen olyat röhögtünk! Hogy mondhat valaki egy vadidegennek ilyet???
Kérdeztük, hogy hány évesnek nézi Anitát, hogy egyáltalán ilyet mer mondani. Közölte, hogy maximum 20 évet néz ki belőle. Mikor elmeséltük neki, hogy "eztjólbenéztedöreg", annyit reagált, hogy hát, akkor inkább ne nagyon vágjuk le Anics fejét... :D
Ezek után erre a nagy stresszre elmentünk dartsozni. Rájöttem, hogy ez az én sportom. Bár lehet, hogy csak a kezdők szerencséje, de már megint én nyertem. Csak annyit kell mondani, hogy TRIPLA20, és már meg is dobom!

Jajj, zsong is a fejem a hétvége után. Bár lehet, hogy csak a statisztika van rám ekkora hatással. Tanulgatás van. De állandóan probléma-hegyekbe ütközöm. Például a péntek. Tömbösített órám van egészen pontosan míg 18:00-t nem üt az óra. Ez egészen pontosan annyit tesz, hogy a vonatom 22:45-r gördül be a nagyállomásra, így lemaradok a már régen várt Z.U.P. koncertről. Valamit boltolnom kell...

Addig elektronikusan:
http://www.zahonyunplugged.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése