2010. február 28., vasárnap

Az első igazi szegedi buli


Végre! Mindannyian tudjuk, hogy a spontán történések általában nagyobb élmény átélést adják. Az élet most sem cáfolt rá erre. Szerdán óra után kitaláltuk, hogy lemegyünk a Tisza-partra, és megiszunk egy üveg bort. Csak a Tescoban tisztázódott, hogy nem egy üveg bort hárman, hanem a képlet úgy áll, hogy mindenki egy-egy üveg bort fogyaszt.
Tibcsó, a barátnője, Peti, Csanesz, Endre és én. A rosé hamar meghozta a hangulatunkat. Nagyon kellemes volt ott üldögélni. Egernek van egy völgye, Szeged pedig büszkélkedhet vízparttal. Jön a jó idő, és végre, végre tényleg kiülhetünk, és annyira jó a szabad ég alatt komolyakat beszélgetni, esetleg éppen csak hülyéskedni!
Szóval a jókedv megjött, és nem volt megállás. Lementünk a Kisbajorba táncolni. Hatan foglaltuk el a parkettet, de amit mi ott lenyomtunk. Lambadán át a pogoig. Mindent:)

Az első igazán jó és felszabadult szegedi estém!

Jah, ha esetleg találna valaki pár borosüveget a Tiszában, esetleg a szőke folyó partján, és benne párkeresős, obszcén vagy már nem is emlékszem milyen tartalmú üzenetekkel, akkor azt ne vegye komolyan! Csak vicc volt :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése